сряда, 26 февруари 2014 г.

It's our 3rd Anniversary!


Assalamualaikum
&&
Onion Head Emoticons 16
Readers!

Waaaaaaa...saya kembali bebebebebel setelah sekian lama.
Rindu tak?
Okay rindu korang jugak :p

Lokasi skrg : Sungai Petani, Kedah Darul Peace

Saya sambut awal Ramadan di rumah,
walaupun tak dapat sama-sama puasa 1st day ni..
but it's okay.
Yg paling penting dapat sama-sama dgn family :)

Well, nak cite pasal geng AGOGO.
13hb Julai aritu ialah ulangtahun kitorang yg ketiga!
Weeefiieeeeeeee

"Dah tiga tahun rupanya, aku kenal jebon2 dalam kelas aku tu"
- suara hati

HAHA

Tapi, tu lah.
Tiga tahun tu lama sangat.
Suka duka pahit kopi manis masam strawberry masin cuka semua ada!

So, hari Khamis 12hb Julai tu kitorg gi celebrate kat....
bace, bace, bacee~
You might also like:
lelaki oh lelaki ! part #4
Day Seven : 10 important people
pejam celik celik !
Linkwithin
lovely written by--> mera zati M.z
Catatan Hari Ini #24



Salam Ramadan al-Mubarak
buat semua yg mengenali diri ini
^__^


You might also like:
Sepetang w/ ummi ♥ ^^
.bila bosan.
MTV Worldstage dan Gunung fries. (delayed post)
Linkwithin
lovely written by--> mera zati M.z
Thursday, June 14, 2012
Catatan Hari Ini #23


Lelaki itu bisa membuat wanita merasa seperti dia cintakan wanita itu,
tapi sebenarnya tidak.
Wanita itu pula bisa membuat
seperti dia tidak cinta,
tapi amat, amat mencintai lelaki itu.
Benar.


You might also like:
Day 4 – A photo that makes you happy.
Cara Nak Pasang Tali Gitar atau 'Guitar Strap' ?
akibat keboringan ~ ~ ~
Linkwithin
lovely written by--> mera zati M.z
Wednesday, June 13, 2012
#WordlessWednesday - MZ22



You might also like:
YA ALLAH, panjangkan jodoh kami !
untuk ummi~~
en.Nuffnang yg adorable ?
Linkwithin
lovely written by--> mera zati M.z
Tuesday, June 12, 2012
Bercuti bersama family :)


Assalamualaikum
&&
Onion Head Emoticons 16
Readers!

Wahhhh, eksaited eh nak tau?
Tak pun??
Alaa angguk jelaaa.
Bukan kena bayar pun.
HAHA


Yelaaaaa meh nak cite.
Mula-mula plan nak gi Sarawak.
Kononnye lahhhh heh (-_-)
Lepas tu, cancel.
Nak pegi Kuantan.
Konon lagi(-_-)
Last-last pegi bercuti kat....


bace, bace, bacee~
You might also like:
practice makes perfect ~
pizza dan pizza !
.lagu lama. :)
Linkwithin
lovely written by--> mera zati M.z